Mosodai szolgáltatás

Ezen a képen mosodánk látható

A 2013. évi CCXL. törvényben megfogalmazott célok - a fogvatartottak reintegrációjának elősegítése érdekében - a Pálhalmai Agrospeciál Kft. Bernátkúton 2003. óta, Budapesten 2016. novembertől üzemeltet higiénikus mosodát. Az 1073 m2 alapterületű Bernátkúti Mosoda két műszakban, az 1008 m2 alapterületű Budapesti Mosoda három műszakban végzi tevékenységét.

Mosodáink tevékenységét a 44/2011.(III.23.) Kormányrendelet, valamint a 9/2011. BM rendelet határozza meg, - melyek a teljes körű fogvatartotti foglalkoztatás elérése érdekében a büntetés-végrehajtási szervezet ellátási kötelezettségét kiterjesztették a központi államigazgatási és rendvédelmi szervekre, az egészségügyért felelős miniszter irányítása alatt álló, az egészségügy területén működő országos intézetek, valamint az állam tulajdonába, illetve fenntartásába tartozó egészségügyi intézmények, továbbá a szociál- és nyugdíjpolitikáért felelős miniszter irányítása és felügyelete alá tartozó szociális intézmények, valamint a Magyar Honvédség részére.

Folyamatosan több, mint száz hatályos mosodai szerződéssel rendelkezünk, melynek kisebb része a belső ellátáshoz, nagyobb része a központi ellátáshoz, főként az egészségügyért felelős miniszter irányítása alatt álló intézményekhez tartozik. A Pálhalmai Agrospeciál Kft. a két higiénikus mosoda üzemében közel negyven szerződést teljesít, ebből egy- egy közbeszerzési eljárásban elnyert szerződést. 

Minőségi Selfness termék logó

Higiénikus mosodánk az első magyar Selfness mosoda.

Tovább olvasom

Kapcsolattartó

Szolgáltatási osztályvezető:
Faragó László, bv. őrnagy
Telefon: +36 25 531 186
Fax: +36 25 285 929
E-mail: farago.l@agrospec.hu
EKG: 110-3432

Ezen a képen mosodánk látható

A weboldal sütiket használ a honlap működtetése, használatának megkönnyítése érdekében. Bővebb információt a Sütikezelési Tájékoztatóban talál.
Tudj meg többet!