Állami Partner bvop Közadatkereső ukas

Pálhalmai Agrospeciál Kft.
Székhely: 2407 Dunaújváros,
Pálhalma 1. 078/36. hrsz.
Adószám: 11109000-2-51
Cégjegyzékszám: 07-09-003062

Bemutatkozás

A Pálhalmai Célgazdaságot az Igazságügyi Miniszter alapította 1949. decemberében. A Pálhalmai Agrospeciál Kft. 1994. január 1-jén a Pálhalmai Célgazdaság teljes körű jogutódjaként jött létre (100 %-ban állami tulajdonú).

Földrajzi elhelyezkedés: A Pálhalmai Agrospeciál Kft. területe több mint 4.000 ha-on helyezkedik el Budapesttől 70, Dunaújvárostól 2 km-re a Dunántúli Mezőföldön. A Kft. székhelye a dunaújvárosi közigazgatáshoz tartozó Pálhalmai majorban található, amelyet Székesfehérvár, vagy Dunaújváros felől a 62-es úton, Budapest, vagy Pécs irányából pedig a 6-os számú főúton, illetve az M6-os autópályán Dunaújváros észak leágazásnál közelíthetünk meg. Logisztikai szempontból kedvező, hogy pálhalmai területen halad át a Dunaújváros-Budapest vasútvonal, amelyről leágazó iparvágánnyal is rendelkezik a cég. A dunaújvárosi kikötő a központtól 6 km-re található.

Humán erőforrás: A cég számára legfontosabb erőforrás a humán erőforrás. A jól képzett szakember háttér és az alacsony munkaerő vándorlási ráta alapja a tradicionálisan jó vállalati eredményeknek. A társaság közel 300 dolgozónak nyújt állandó munkalehetőséget. Speciális adottságánál fogva a kistérség egyik legnagyobb létszámú dolgozót foglalkoztató munkáltatója. A társaság színvonalas termelésével, folyó- és tervezett beruházásaival fent tudja tartani munkahelyteremtő és munkahelymegtartó képességét. A humán management nagy hangsúlyt fektet a vállalati rendezvényekre. Hagyományosan sikeresek a saját szervezésű sportesemények és a nagy nyilvánosságú Adorján napi programok.