Állami Partner bvop Közadatkereső ukas

Pálhalmai Agrospeciál Kft.
Székhely: 2407 Dunaújváros,
Pálhalma 1. 078/36. hrsz.
Adószám: 11109000-2-51
Cégjegyzékszám: 07-09-003062

Jövőkép

Jövőképünk olyan cégcsoport szövetségben történő működtetése, melynek célja a társadalom bizalmát és elismerését kivívó, minőségi termékeket előállítani úgy, hogy kiszámíthatóságával, átláthatóságával és hatékonyságával versenyképes alternatívaként jelenjen meg a beszerzések piacán.

Hisszük, hogy a felkészült, felelősen gazdkálkodó, a környezet- és egészségvédelmi szempontokat maximálisan figyelembe vevő, teljes foglalkoztatásra törekvő, 100% állami tulajdonú vállalatok hosszú távon nyereséges vállalatként képesek helytállni a kiváló minőségű termékekkel és szolgáltatásokkal.

Hisszük, hogy csak a minőség és megbízhatóság szolgálhatja a fenntartható fejlődést cégcsoport szinten is.

Hisszük, hogy védjegyünk a minőségbiztonság szimbóluma nem csak üzleti partnereink, hanem a fenntartók és a társadalom minden tagja számára.

Társaságunk középtávú stratégiai terve abból a célból készült, hogy valamennyi érdekelt fél számára érthető és világos legyen, hogy mi a társaságunk feladata, milyen célkitűzéseink vannak, mik a rendelkezésünkre álló erőforrások és azok fenntartása, fejlesztése milyen módon érhető el.

Célunk a fenntartható fejlődés biztosítása, a természeti környezetével törődő, energiatakarékos mezőgazdasági nagyüzem létrehozása működésünk innovatív megoldásokkal történő korszerűsítésével, új technológiák alkalmazásával a hatékonyabb termelés és az Európai Unió piacain is versenyképes termék- és szolgáltatás minőség érdekében.